+597 8610264 (Voorzitter)
+597 8657349 (Secretaris)

Over Ons

De vereniging heeft als doel de kwaliteit van het
beroep logopedie te bevorderen en de belangen
van haar leden te behartigen.
De vereniging heeft als doel de kwaliteit van het beroep logopedie te bevorderen en de belangen van haar leden te behartigen.

LOGOSU

De Vereniging van Logopedisten in Suriname afgekort “LOGOSU” is vanaf 2013 een beroepsvereniging voor logopedisten in Suriname. De vereniging heeft als doel de kwaliteit van het beroep logopedie te bevorderen en de belangen van haar leden te behartigen.

LOGOSU zet zich in voor kwalitatieve logopedische zorg. Om dit te realiseren organiseert de vereniging (samen met andere partners) o.a. na- en bijscholingsactiviteiten en intercollegiaal overleg voor de beroepsgroep. Ook werkt LOGOSU aan een kwaliteitsregister waarin werkende leden die voldoende na- en bijscholingsactiviteiten volgen worden opgenomen.

LOGOSU heeft tevens als doel het collectief en individueel behartigen van de sociaaleconomische en maatschappelijke belangen van leden, de beroepsgroep. De vereniging doet dit o.a. door: contacten met ministeries en overleggen met verzekeraars en andere relevante instanties.

Word vandaag nog lid!

Ben je logopedist, maar nog geen lid? Sluit je aan bij LOGOSU! Mail naar [email protected]
Vereniging van Logopedisten in Suriname 2022
Design and Development by Namidi N.V.